Dimitrov
Meridianbet: Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov, bugarski teniser prvi put se oglasio o koronavirusu, odnosno o tome kako se na “Adria Tour” u Zadru zarazio koronavirusom.

Nakon saznanja da je pozitivan, teniski događaj je otkazan, a on bio u karantinu.

Uslijedila je lančana reakcija, inficirali su se Novak Đoković, njegova supruga Jelena, Borna Ćorić, Goran Ivanišević.

Zamislite ljude u situaciji u kojoj su imali kontakt sa mnom. Dijete ili porodica koja ne može da priušti ništa sebi. Šta da radite? Ne mogu da imam tu vrstu odgovornosti, da mi visi nad glavom do kraja života – poručio je Dimitrov.

Moram sam da obavijestim ljude kako bi odmah mogli da preduzmu sve preventivne mjere. Iskreno, da saznam da sam prouzrokovao ovako nešto, vjerovatno bih određenoj osobi osjećao da sam pomogao.

Da, mi smo profesionalni sportisti koji se takmiče na najvišem nivou, ali smo zapravo kao i svi ostali. Imao sam nekoliko loših dana, bio sam umoran, istrošen. Morao sam da smanjim intenzitet treninga, ali to je proces. Jedna od najboljih stvari koju sam naučio jeste da, u ovakvim momentima, gotovo da tražite ljude koji vas održavaju u životu. Ljude na koje uvijek možete da se oslonite – kaže Grigor Dimitrov

Rekao je i da se nakon svega, puno stvari u njegovom životu promijenilo.

Zahvalan sam na tom vremenu tokom kojeg sam bio sam. Nije bilo lako, niko ne voli da bude sam tri nedelje. Zar ne? Oduvjek sam bio zahvalna osoba, ali u poslednje vrijeme sam još zahvalniji što imam šansu da izađem napolje i uživam u jednostavnim stvarima – završio je Grigor Dimitrov.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име