Dejan Savićević podržao Đokovića!

Svi bruje o tome.

Stao je na stranu Novaka Đokovića i nekadašnji legendarni fudbaler Crvene zvijezde, Milana i reprezentacije Jugoslavije Dejan Savićević.

Nakon što je nenamjerno pogodio lopticom linijskog sudiju najbolji reket planete je diskvalifikovan sa US Opena.

-” Uvek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki… Nemam pojma. Što pljuje Đokovića. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja. I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač sad je komentator, pa odjednom počne da ga hvali, pa ti nije jasno o čemu se radi ”.– rekao je Dejan Savićević.

-” Mislim da je Đoković potcijenio situaciju i ljudi koji su mu davali informacije. Otišlo je kako je otišlo, vjerovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio, za Srbiju i srpski sport… Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje ”.- zaključio je Savićević.

3 Komentara

  Samo ga nemoj ti komentarisati,molim te !

  Odgovori

  Dejo opet postaje Srbin izgleda? Napusta kormilo medju prvima. 🤣🤣

  Odgovori

  Nik i ti moj Genije , imate istu moralnu “matricu” …Nema potrebe da se sada kada ti Milo ide ili do Spuža ili u egzil,..dakle nema potrebe da se ti šlihtaš zemlji koja te je uvijek dočekala “raširenih ruku”…tužno je baciti u toalet takvu karijeru a ti Genije to jesi učinio ,ma koliko se sada “prao” !!!

  Odgovori

Postavi odgovor