goran
Tony O'Brien/Goran Ivanisevic/Reuters via Guliver image
Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, je ispričao anegdotu koja mu se dogodila u Beogradu, kada je sa svojim pulenom otišao u pozorište.

-” Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se desilo nešto što se može samo meni desiti.” – rekao je Ivanišević u intervjuu za “Sportski žurnal”.

-” U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice vidjelo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle pantalone. Kaže Novak, vidio sam ja ali sam htio malo da te zaj*bavam.” – otkriva Ivanišević.

Zatim je otkrio da to uopšte nije bio kraj neprijatnostima.

-” Sjedeli smo u prvom redu ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živio u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpevao pjesmu “Nima Splita do Splita”. Tri sata su mi bile iscijepane pantalone. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u gledalištu su vidjeli pola moje zadnjice.”

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име