goran
Goran Ivanišević
Neočekivano trener najboljeg tenisera na svijetu Goran Ivanišević komentarisao je manu koju Novak Đoković posjeduje.

-” Bilo bi nam potrebno tri sata da pričamo o tome. Sve ga odvaja, mada uvijek verujem da je prvo naš balkanski mentalitet, poseban, drugačiji, snalažljiviji, najbolji. Ne govorim samo o Novaku kao teniseru, već opšte u svim granama sporta i van sporta. Zato nas se zapad boji, dobri smo. Novak je specijalan, genijalac, perfekcionista. Ne kažem da je uvijek lagano sa njim, ali je to jedan veliki izazov, poverenje, čast.” – istakao je Goran i dodao:

-” On je čovjek koji svaki dan hoće da bude bolji i bolji. Danas je bilo dobro, sjutra već nije i mora biti bolje, gurate naprijed, mnogo može da se nauči od njega. Nije nikad dosadno.”

-” Možda ima jedna stvar, ali to ne može nikome da pođe za rukom. On se posvađa sa satom. U životu mislim da nije došao na vrijeme. I on to zna, ali ne ide. Već svi znamo da će kasniti, svi su već navikli.” – zaključio je trener najboljeg tenisera planete Goran Ivanišević.

2 KOMENTARI

  1. Vecina inteligentnih i osjecajnih ljudi su uvijek rastrzani izmedju “sata” i uraditi “jos malo vise” u tih par trenutaka..
    A oni glupi o neosjećajni gledaju na sat i trude se da ne kasne urade sve na vrijeme

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име