Jelena
Jelena Janković/twitter
Jelena Janković uložila je oko dva miliona evra u imanje i kuću na Fruškoj gori.

Bivša teniserka i njena porodica kupili su veliko zemljište u blizini mjesta gdje je Novak Đoković sagradio luksuznu vilu.

U poslednje vrijeme ljudi sve učestalije odlaze iz grada, a od kad je počela pandemija koronavirusa, potražnja za placevima u okolini Beograda ali i u Vojvodini je naglo porasla. Jelena je o tome razmišljala već duže vrijeme, pa je nakon višemjesečne potrage pronašla mjesto na kom će izgraditi svoj raj na zemlji.

Beogradski mediji navode da je ona s porodicom razmatrala ideju da kupe imanje ili salaš u Vojvodini, kao i da eventualno pronađu plac na kom bi izgradili kuću. Preko prijatelja su saznali da se prodaje zemljište velike površine na Fruškoj gori koje njoj odgovara za sve što želi.

Nije poznata tačna veličina placa. Osim velike kuće, koja će biti na sprat i imaće minimum pet spavaćih soba i toliko kupatila, veliku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, Jelena je tražila da ima i veliko dvorište. Razlog za to je što želi da iza vile napravi bazen, baštu gdje će moći da se druži s porodicom i prijateljima ali i teniski teren.

Jelenina želja je da ima teniski teren jer hoće da ostane u formi i da igra tenis kad god poželi. Budžet koji su Jankovići planirali da izdvoje za plac, gradnju kuće i prilagođavanje dvorišta njihovim željama iznosi oko dva miliona evra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име