kecmanović
Miomir Kecmanović

Srbin Miomir Kecmanović presrećan što je dio reprezentacije Srbije na Dejvis kupu.

-” Izuzetno sam srećan i počastvovan ovakvim krajem sezone. Moje srce je puno, deo sam Dejvis kup reprezentacije Srbije, a šta od toga može biti lepše, radosnije i važnije za jednog sportistu. Hvala selektoru Troickom na ukazanom poverenju, hvala komletnom timu koji me je prihvatio na najlepši mogući način i omogućio da živim svoj san.” – počeo je Miomir:

-” Radim, trudim se, učim, uživam u ovom timskom duhu koji mi se odmah zalepio za srce. Voleo bi da imamo češće ovakve periode u godini kada smo svi zajedno. Slušao sam mnogo o tome da je Dejvis kup nešto sasvim drugo u odnosu na sve ono što tenis donosi i nosi sa sobom, zaista i jeste tako – istakao je Kecmanović za sajt Teniskog saveza Srbije.”

-” Sezona 2021. nije bila ni malo laka i za mene je bila godina lekcija, učenja, pronalaženja sebe na terenu, kreiranja nove igre kojom treba da krčim puteve na profi sceni u godinama koje dolaze. Slagao sam kockice sopstvenog teniskog mozaika, još uvek radim na tome i verujem da će već naredne godine sve teći lakše i onako kako želim.”- kaže Kecmanović.

-” Mnogo mi znače ovi dani u Insbruku sa reprezentacijom, ovo će mi biti iskustvo za ceo život. Za mene je svaki minut ovde sa timom dragocen. Srpski tim je tim profesionalaca koji svakog trenutka imaju rešenje za svaku situaciju koja se pojavi i zaista sam impresioniran i ponosan što sam tu, a ako budem dobio priliku da igram sigurno je da ću dati maksimum.” – zaključio je Kecmanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име