Nik Kirjos
Nik Kirjos
Nik Kirjos je poznat po tri stvari: umije dobro da igra tenis ali i da od njega napravi haos, neobično uživa u prozivanju Novaka Đokovića, a o svojim djevojkama nikada ne voli da priča. Nekim čudom desila se promjena. Gostujući u australijskoj emisiji “Današnji šou”, koju vodi Karl Stefanović, Kirjos se našao “oči u oči” sa čovjekom koji ga je prije mjesec dana kada su poslednji put radili intervju prilično zbunio.

Stefanović ga je tad cijelo vrijeme ispitovao za Anu Kalinskaju teniserka sa kojom se Krijos zabavljao – s kojom je Kirjos već bio raskinuo. U to vrijeme bio je sa novom Kjarom Pasari, o kojoj se već pisalo. Ovoga puta stvari su bile daleko manje neprijatne.

-” O, ovoga puta si pogodio! Dobro je ona. Vjerovatno i gleda sve ovo trenutno. U svakom slučaju, Karl – hvala ti, sad si mi dobar prijatelj. Sad si u mojim belješkama u ‘dobroj’ koloni. Šalu na stranu, veoma sam srećan (sa njom).” – počeo je Nik Kirjos.

Voditelj ga je tada pitao kako provodi dana bez tenisa, jer se “bijelim sportom” ne bavi u ovo pandemijsko doba, zbog čega je propustio i američku turneju, uključujući i US Open.

Kirjos se na to osvrnuo rekavši da bi jako volio da se zdravstvena situacija vrati u normalu, pa da zaigra na sebi omiljenom Australijan openu “kao nekada”. I, tada se povela priča upravo o tom grend slemu, čiji je neizostavni dio – Novak Đoković, osmostruki šampion.

Karl Stefanović je pokušao da se “nasloni” na Kirjosove stalne prozivke Noleta, pa je uz osmijeh rekao da bi čak i ako pandemija potraje možda trebalo pustiti strane tenisere u Melburn, sve – osim Đokovića.

Kirjos je rekao uz osmijeh:

-” Znate, ne volimo ga mi, ali on je taj zbog kog publika u velikom broju dolazi na tribine.”- dodao je Nik.

Nakon te “istorijske pohvale” na račun Novaka Đokovića, kog je i prije pandemije “uzimao na zub”, a naročito tokom nje, dotakao se “igrača koji dovode publiku” još jednom.

-” Mislim da bi ipak trebalo omogućiti i neke privatne smještaje za vrhunske igrače (Đoković je to iskoristio u Njujorku). Prosto, da se ta velika imena osećaju malo prijatnije. Jer oni su ti koji privlače publiku tenisu. Znam da svi govore kako vole da igraju Australijan open, kako svi vole Melburn, pa mislim da bismo morali da se pobrinemo da svima njima i omogućimo da čak i u ovoj situaciji uživaju kod nas. ”- rekao je Kirjos.

Nakon što se na internetu sporečkao sa Pablom Karenjom Bustom, koji je na razne prozivke Australijanca rekao “da je Niku vjerovatno vrlo dosadno kod kuće” (posle čega je Kirjos odgovorio prikazom rezultata njihovih međusobnih mečeva, a tu vodi sa 2:0), u pomenutom TV programu je o Špancu rekao sledeće:

-” Nešto smo komentarisali i on kaže ‘Mora da ti je dosadno kod kuće’. A ja u stilu ‘Pa, igrao bih US Open da sam mislio da je to bezbjedno’. Stvarno je bio malo blesav taj njegov komentar. Igrao sam s njim i nikada me dosad nije pobijedio. Mislim, ljudi… on je (samo) Pablo, nije Pikaso.” – zaključio je Nik Kirjos.

6 KOMENTARA

  1. Kirjose, iz tebe govori :ljubomora, zavist, cinizam, slabost, ono što je Nole za Srbiju, ti nikad nećeš biti za tvoje, jer tebe tvoji nedoživljavaju kao Srbija Novaka, jer jedan je Nole

  2. Novak nikada nije vikao na sudije….Novak nikada nije bacao stolice po terenu….Novak nikada nije vrijedjao i ponizavao rivala preko puta mreze….Novak nikada nije potcjenjivao svoje rivale….nikada se nije podsmijevao rivalima….a ti Nik sve to radis na terenu i hodas kao da si bokser a ne teniser….cuti i igraj tenis za sebe, ako ne onda gledaj….😜

  3. -” Znate, ne volimo ga mi, ali on je taj zbog kog publika u velikom broju dolazi na tribine.”- dodao je Nik.

    Do sad boljeg opisa nisam gledao!

  4. Iskreno, sve vise i vise mi ovo lici na cirkus. Ko god da dodje u neku emisiju bice pitan za ovu situaciju i 2 min posle toga bice u novinama ovaj ili onaj rekao to i to za Noleta. Ne kazem nista lose, aktuelna je tema ok, ali ne pokusavajte da dodjete do 5 min slave preko ove situacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име