Nik Kirjos
Nik Kirjos

Australijanac Nik Kirjos pokušava da se opravdava izjavljujući da ne želi da privuče pažnju na sebe. Izjavio je da samo želi da utiče na druge, kako bi preuzeli odgovornost za svoja djela. Kirjos je u poslednje vrijeme bio glavni kritičar Novaka Đokovića, Aleksandra Zvereva, Dominika Tima, Borne Ćorića… Nik im je zamjerio način na koji su se ponašali dok je teniska sezona bila suspendovana zbog pandemije korona virusa.

Na društvenim mrežama se oglasio nakon diskvalifikacije Novaka Đokovića sa US Opena, kada se zapitao na koliko bi njega suspendovali da je pogodio nekoga lopticom na terenu.

-” Samo želim da ljudi preuzmu odgovornost za svoja djela. Ne možete da poredite ono što se radi na terenu i van terena.” – izjavio je Kirjos.

-” Neću neprekidno iznositi greške drugih, ali ako ih brane ili ako ih stalno ponavljaju, dok se čitav svijet suočava sa pandemijom reći ću nešto o tome. Ne da bih ja privukao pažnju na sebe, već to radim kako bi se oni doveli u red.”

Australijanac je dodao da još ne planira da se vrati na teren, već da će na turnirima učestvovati tek kada se situacija normalizuje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име