Krajinović
Filip Krajinović
Srpski teniser Filip Krajinović nije siguran da zna šta da radi u nastavku sezone koja je tek prakrično i počela, da li da nastavi sa takmičenjem ili ne. On je u razgovoru za “Kurir” rekao da zbog drugog zaražavanja korona virusom svog fizioterapeuta Vlade Kaplarevića ozbiljno razmišlja da se vrati u Beograd i odmara, da ove godine sad završi sa takmičenjem.

Filip se sada nalazi u karantinu u Dohi i pod velikim znakom pitanja je da li će se pojaviti na turniru Dubaiju sledeće nedelje.

-” Razmišljam da li da nastavim sezonu, li da budem u Srbiji i čekam da se situacija u cijelom svijetu smiri. Nema mi neke matematike u ovome, gdje se stalno menjaju pravila. Bilo je pravilo, ako nijesi zaražen možeš da igraš, zato sam sa Vladom uzeo odvojene sobe. Ali vidiš, sad je on zaražen i ja ne mogu da igram. Pravila se stalno mijenjaju, gdje god da ideš ne znaš šta te čeka i dobro ću razmisliti šta ću i kako dalje.” – izjavio je Krajinović

Krajinović je jedini teniser koji razmišlja o ovako radikalnom potezu u doba korone. 

-” Mnogi igrači su izgubili motivaciju, nagradni fond se smanjio, vidite kako je bilo u Australiji. Na sreću sam sa Novakom bio u Adelaidu, bilo nam je malo lakše, ali… Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja.” – zaključuje srpski teniser.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име