Oglasio se i Filip Krajinović nakon smjene Zimonjića

Posle smjene Nenada Zimonjića sa mjesta selektora Dejvis kup tima Srbije, podigla se velika prašina.

Na njegovo mjesto došao je Viktor Troicki, koji je nedavno u ekskluzivnom intervjuu za Meridian otkrio neke detalje, a sada se oglasio i Filip Krajinović.

Odmah nakon smjene, Zimonjić je naveo da nije siguran zašto je došlo do toga i da je iznenađen odlukom igrača ali Krajinovoić je potvrdio ono što je već poznato od ranije.

-” Svi mi igrači smo htjeli isto ali nikome ništa loše nijesmo htjeli. Jednostavno, kao tim smo se složili da je to najbolje za nas, nema tu nikakve svađe i nema tu ništa lično.” – rekao je Krajinović i dodao:

–” Nisam najbolje razumio Zimonjićevu reakciju ali pomogao nam je i kao selektor i kao prijatelj i žao mi je što se tako završilo. Ništa tu nije bilo lično, pozvali smo ga i rekli mu istinu.” – rekao je Krajinović za “Sportski žurnal”.

Kako kaže, reagovali su možda kasno ali ipak ispravno.

Krajinović je dodao i da vjeruje u Troickog i ove uspjehe koje će kao tim ostvariti.

-” Jesmo malo zakasnili ali smo sve uradili kako treba da bude. Veoma sam srećan što će Viktor biti selektor. Za to smo svi glasali i siguran sam da ćemo imati odlične rezultate. Viktor je veoma vrijedan, voli reprezentaciju i očekujem da će se kao selektor pokazati kao jako dobar.” – zaključio je Krajinović.

Srpske tenisere uskoro očekuje ATP Kup ali je veliko pitanje da li će ih Troicki voditi na tom takmičenju.

Postavi odgovor