lajovic
Dusan Lajovic /REUTERS/Leonhard Foeger

Dušan Lajović oglasio se nakon prvog meča u dresu Srbije na Dejvis kupu.

–” Meč nije bio onakav kakvim sam očekivao da će biti. Imao je zaista dobar kvalitet tenisa. Nisam ga dugo video, bio je povređen, pa se vratio, nisam znao šta da očekujem. Očekivao sam da Rodionov igra singl. Za nas je to bila promena u poslednji čas. Ipak sam uspeo da dobijem meč, što je jako važno.” – istakao je Lajović i dodao:

–” Moja pozicija na reternu veći deo meča nije bila dobra. Početkom trećeg seta vratio sam se malo unazad. To mi je pomoglo da steknem bolju kontrolu u razmenama. Poslednjih nekoliko nedelja sam igrao dobro sa osnovne linije. Danas to nije bilo moguće jer je servirao dobro, levoruk je. To je bila najveća razlika u odnosu na ono što sam imao pre na terenu. Ipak, uspeo sam da se izvučem u najbitnijim momentima.”

-”Važno je dan početi sa 1:0, posebno jer bi onda Novak imao manje pritiska. I dubl, takođe. Za nas je najvažnije da počnemo snažno u grupi, posebno jer je ovo prvi meč. Onda igramo sa Nemačkom. Oni će imati pritisak na leđima kao mi danas. Sve je kako treba, srećan sam što sam doneo prvi poen Srbiji.”- zaključio je Lajović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име