Marej
foto: Twitter

Oglasio se Endi Marej i poslao poruku Novaku Đokoviću, ali takođe i cijeloj javnosti povodom oduzimanja vize po drugi put najboljem teniseru svijeta.

Marej je dugogodišnji prijatelj sa Novakom ali istakao je realan stav na cijelu temu.

-” Neću da sjedim ovdje i da šutiram Novaka Đokovića samo zato što je u teškom trenutku trenutno. Rekao sam i prije neki dan, ovo nije dobra situacija ni za koga.”- počeo je Marej i nastavio:

-” Rekao sam već, ovo nije dobra situacija ni za koga. Na nesreću završila se ovakvom situacijom, i ko zna šta sad slijedi? Ne znam kakve sad procedure idu. Ne znam kojim putem sad Novak mora ići, da li može da se žali, koliko će to trajati, i da li će i dalje biti van treninga dok čitav proces traje ili će moći da se takmiči? Nemam pojma kakva situacija sada slijedi.”

-” Sve što želim je da se sve to što prije reši. Mislim da bi za sve to bilo najbolje. Čini mi se da se sve ovo previše oteglo, i da, to nije dobro za tenis, ni za Australijen Open, nije dobro po Novaka. Da, očito mnogo ljudi kritikuje vladu Australije takođe. Nije ovo dobro.” – zaključio je Endi Marej.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име