marjan
Vajda

Marjan Vajda kao što je već poznato postao je trener svog zemljaka Aleksa Molčana.

Novinari su ga pitali da li će Aleksa biti ” novi Novak Đoković ”?

–” Lijepo je to od srpskih medija. Imam odličnu saradnju sa njim a, i dopada mi se njihov pristup. Znam da sam stekao njihovu naklonost, popularisali su me i prije nego ovdje u Slovačkoj, zahvalan sam im što su oduvijek vjerovali u moj rad.”- počeo je Vajda.

–” Aleks ima želju i ambiciju da bude najbolji. On i Novak su imali sličnu stvar, isto tako je važno da može da postane veliki igrač. Imao sam oduvijek sreće da su oko mene bili ambiciozni igrači, oni koji su vredni, željni da stignu najdalje što mogu. Bez obzira da li je to Novak Đoković ili Dominik Hrbati. Oni su bili ‘zmajevi’. Ne mogu da predvidim gdje će ko stići, ali vjerujem da ću pomoći Aleksu i njegovom timu da napreduje. Vidjećemo. Đoković nije bio najbolji kad smo počeli. Uz iskren i predan rad, sve je postigao.”- kaže Marjan.

To što njegov novi pulen Slovak mnogo znači Vajdi.

–” Ne znam koliko mi je mentalne snage ostalo posle Novaka, ali pokušaću. Biću ipak u stanju da savjetujem Aleksa o različitim taktikama raznih protivnika. Poznajem mnogo igrača. Sada ću moći da idem kući posle turnira. Biti sa Novakom je bilo izazovno, u početku smo stalno bili zajedno, trenirali van Slovačke. Ovo će me smiriti, imaću vremena za porodicu.”- dodaje Marjan.

A već je poznato da je u Parizu pozvao Gorana i Novaka da treniraju zajedno.

–” Već sam rekao Ivaniševiću da zajedno treniramo u Parizu. Da se spremamo. Ipak, ne znam hoće li se to ostvariti. Dešnjaci imaju problem da igraju protiv lijevorukih, vole dešnjake. Ako Novak na Rolan Garosu bude trenirao sa lijevorukim Nadalom, onda i Molčan ima šanse. U svakom slučaju, pokušaćemo.”- zaključio je Marjan Vajda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име