mats
stefanos cicipas/twitter

Stefanos Cicipas bio je bolji od Endija Marija sa 3:2 na startu US Opena. Ovaj meč obilježio je događaj taj da je Cicipas pravio duge pauze za toalet, u odlučujućem setu.

Mats Vilander prokomentarisao je taj potez Cicipasa.

-” Cicipas se stvarno mnogo znoji, pa mora da menja šorts i donji veš, majicu. Razumijem da je nekim ljudima dovoljno sedam minuta, drugima treba malo više. Ne mislim da je Endi pokazao neiskustvo jer je igrao tako dugo, ali jeste bio iziritiran, nije se dobro kretao i možda je mogao da pogodi nekoliko servisa. Možda se isuviše unio u momenat i sve to ga je iznerviralo. Ne možete da dopustite da vam se takve stvari dese.” – kaže Vilander.

-” Istovremeno, svi vrhunski igrači uvek rade nešto što “rasteže” pravila, možda ne namjerno, ali prate svoj neki ritam u datom trenutku. Nadalu nekad treba više vremena za poen, Đoković uzima medicinske tajm-aute, Mekinro je vrištao, Konors je radio po svome – to je ono što šampioni rade. Cicipas je radio isto to. Marej je dozvolio da ga to poremeti, nijesam siguran da li bi ishod bio drugačiji da se to nije dogodilo.” – kaže Mats.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име