Medvedev nakon poraza u finalu!

Ruski teniser, Danil Medvedev, imao je interesantan komentar nakon poraza u finalu završnog Masters turnira u Torinu.

Drugi reket svijeta je bio nemoćan u velikom finalu, budući da je od njega bio bolji Aleksandar Zverev rezultatom 2:0.

Danil Medvedev je imao svoje viđenje meča.

– To je nešto interesantno. Uvijek pokušavamo da igramo drugačije. Osjetio sam da je nešto danas uradio drugačije. Ja sam pokušao da promijenim nešto, ali nisam mogao da mu pariram. Ovoga puta je on pobijedio mene, sledeći put ću pokušati da budem bolji – izjavio je ruski teniser.

Finale u Torinu je obilježio susret dva igrača na kojima ostaje budućnost tenisa. Ali brojni fanovi su skeptični…

– Teško je kada se priča o sebi. Mogu da kažem da sam najbolji, da ljudi dolaze da me gledaju, ali ne, nisam takav. Kada pričam sa trenerom o tome, kaže mi da su nekada bili Borg i Mekinro. Kada su završili karijere, svi su govorili da je tenis gotov, da nikada nećemo imati takve igrače više. Na kraju smo imali nekoliko: Sampras, Agasi, stigli su do vrha. Sampras se povukao: opet isto, tenis je gotov. Onda su se pojavili Novak, Rodžer i Rafa. Ako pitate ljude, svi bi rekli da tenis više nije zanimljiv – rekao je Danil Medvedev, pa potom dodao:

– Ista stvar se dešava sada. Niko nije osvojio toliko Grend slemova kao Novak, Rafa i Rodžer. Onda bismo mogli da kažemo da su svi lošiji od njih. Mogu da govorim samo u svoje ime i znam da ću dati sve od sebe da osvojim još titula, da budem u što više finala.

Postavi odgovor