MEKINRO: Siguran sam da ga je inspirisao Novak Đoković

0
3
marej
Foto: Endi Marej / Twitter

Endi Marej nedavno je demantovao vijest da će mu Vimbldon biti poslednji turnir u karijeri.

Amerikanac Džon Mekinro nadovezao se na izjavu Mareja kako planira da igra još par godina.

Umjesto da se fokisiraju na negativno, mediji bi mogli da se okrenu pozitivnom jer taj momak silno voli ovu igru. Ulaže mnogo napora i vremena, daje srce i dušu u pokušaju da bude vrhunski igrač, ali stvari idu sporije nego što je želio u tom povratku na vrh. I siguran sam da je to nevjerovatno frustrirajuće“, počeo je Mekinro.

Mekinro smatra da Marej vidi inspiraciju u Novaku Đokoviću.

Bio je to dug i težak put. Siguran sam da ga je inspirisao Novak Đoković jer su istih godina i vjerujem da vidi svog kolegu koji izgleda kao da ima 25. Iz iskustva mnogu da kažem, da kad imate šestoro djece kao ja, nije loše pomalo i zaspati ako igrate na nekoliko turnira uzastopno. On ima četvoro djece, to ga drži budnim noću. Nije na odmet malo promešati karte“.

Vimbldon je njegova najbolja šansa. Razumije nijanse igranja na travi bolje nego iko. Zavisiće od žreba, zamislite da igra sa Novakom Đokovićem u prvom kolu! Navijam za njega da uradi nešto. Bolji je od mnogih drugih, on je u vrhu liste igrača koji znaju šta treba za igru na travi i uspen ha njoj. Ako napravi par brejlova tu i tamo, ko zna šta može da se dogodi. Titula je veliki zadatak, ali nikad se ne zna“, zaključio je Mekinro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име