Nadal
Rafael Nadal
Sve u vezi Rafael Nadala na teniskom terenu je opšte poznata činjenica i teško da je nešto tajna. Međutim, Španac o životu van terena gotovo da nikad nije progovorio ni riječ ali se ovog puta raspričao gostujući na jednoj španskoj televiziji i otkrio o sebi mnogo toga što je bilo šokantno za njegove navijače.

-” Obožavam žurke! Naravno, pijem i alkohom, posebno tekilu! – rekao je Nadal. – Dobra stvar je što se jako dobro kontrolišem. Pa ja nikad reket na terenu nisam bacio, umjeren sam u svemu ali ima jedna stvar zbog koje ne mogu da se kontrolišem. Znate šta je to? Čokolada.”

Španac je poznat po tome da nikad nije opširne govore držao nakon finala na turnirima bez obzira da li je pobijedio ili izgubio, vodi prilično miran život, a najradije provodi veče uz film sa suprugom Ćiskom i priznaje da plače.

-” Plakao sam kao beba kada sam gledao Titanik. Teško mi je pao i trenutak kada Mufasa gine u ‘Kralju lavova’. Često plačem kada gledam filmove, mogli ste da primetite… Volim i dobru muziku. Bio sam na nekoliko koncerata Hulija Iglesijasa, ali… Volim da slušam i Šakiru. Ipak, tenis je takav sport, zbog čestih putovanja i mnogo obaveza nemam dovoljno vremena za odlazak na koncerte-” – otkrio je Nadal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име