Nadal
Santjago Bernabeu / Twitter
Španski najbolji teniser Rafael Nadal prihvatiće čast na otvaranje stadiona Santijago Bernabeu koji se renovirao da odigra egzibicioni teniski duel.

Španski mediji ističu da je ideja da se odigra neviđeni teniski spektakl.

Smatra se da će biti 81.000 navijača koliko novi stadion Reala može da primi gledalaca, pod uslovom da se dozvoli da bude toliko ljudi zbog pandemije izazvane korona virusom, svi ulažu nadu da će to biti moguće u tom trenutku.

Nadal će kao zaštitni znak Španije ali i veliki navijač Reala, trebalo da “ukrstiti rekete” svjetskim brojem jedan Novakom Đokovićem, međutim, saznaje se da je prva opcijaipak Rodžer Federer, jedino ukoliko Švajcarac odbije poziv, naredni je na spisku Đoković.

Federer vjerovatno neće odbiti ovakvu ponudu, jer pored toga što je dobar prijatelj sa Nadalom to je odlčna prilika da se i marketinški zaradi dosta novca.

Ukoliko se planovi ostvare zbog pandemije, biće to najgledaniji teniski meč u istoriji. Rafa i Federer su već postavili rekord u februaru prethodne godine: na humanitarnom meču u Kejptaunu kada je bilo 51.954 navijača.

Novi “Santijago Bernabeu” vjerovatno će biti završen u septembru 2022. godine.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име