Rafael Nadal
Rafael Nadal
U nedelju 27. septembra počinje Rolan Garos koji je u ovaj termin prebačen zbog pandemije korona virusa, a sve oči su uperene u Rafaela Nadala i Novaka Đokovića čiji susret svi očekuju u finalu. Prije toga svako od njih moraće da prođe šest prepreka, a Rafa na početku turnira igra protiv Bugarina Egora Gerasimova. Na konferenciji za medije pred početak turnira Španac je govorio o svojim šansama na turniru, kao i o Novakovom komentaru da trenutno Nadal nije nepobjedljiv na šljaci.

 -” Novak je u pravu. Ja jesam pobjediljiv na šljaci, on me je pobijedio više puta. Ovo su za mene najteži uslovi ikada na Rolan Garosu. Situacija je jako čudna, uslovi su jako teški, vreme je hladno i svima će biti izuzetno teško. Iskreno, turnir će se igrati u ekstremnim uslovima. Ipak, ovdje sam da se borim za najviši plasman, biću kompetitivan od prvog dana i vidjećemo šta mogu da uradim.” – rekao je Rafael.

Ovogodišnji Rolan Garos održaće se u specifičnoj situaciji zbog čega i teniseri prolaze kroz potpuno nove okolnosti, pa tako i Nadal.

 -” Moje zdravlje je dobro. Ne brinem o tome previše niti se osvrćem na ono što se događalo na prethodnim turnirima. Srećan sam što sam ovdje i što mogu da igram ma kakva situacija bila. Tužan sam zbog svega, sjedimo ovde vi i ja, sami. Biće malo teže, ali me to ne sprečava da dam sve od sebe na terenu.”- zaključio je Rafael Nadal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име