Rafael Nadal
Rafael Nadal
Novak Đoković i dio preofesionalnih tenisera odlučili su da formiraju Udruženje profesionalnih igrača tenisa (PTPA) van Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) koje za cilj ima borbu za veća prava tenisera, na šta je reagovao Rafael Nadal.

Rafa je govorio o inicijativi Đokovića iskazavši sumnju u efekat koji će imati novoosnovano udruženje.

-” Razumijem nezadovoljstvo pojedinih sportista koji su potpisom podržali taj predlog, ali postoje tu mnoga pitanja bez odgovora. Uz to mislim da ovo nije pravi momenat.”- Rekao je Španac.

Nadal misli da u pokretanju PTPA su imali i lične interese.

-” Čak i da nismo u situaciji u kojoj smo, mnogi detalji tu nijesu jasni. Uz to neke stvari nijesu ni postavljene kako treba. Povrh svega prolazimo kroz svjetsku krizu u svakom aspektu te riječi. Teška su ovo vremena za sve nas, za igrače, organizatore, cijelu tenisku turneju. Trebalo bi da se držimo zajedno, a ne da svako od nas radi iz nekih svojih ličnih interesa.”- Zaključio je Rafel Nadal.

7 KOMENTARA

  1. Ne navijam i volim Djokovica ali potpuno je u pravu. ATP je stvoren da zastiti prava igraca a nista ne rade. Mora on iz svog dzepa da daje novac da slabije rangirani igraci prezive dok njih boli uvo.

  2. Znaci ponavljaj u sebi “Trebalo bi da se držimo zajedno, Trebalo bi da se držimo zajedno, Trebalo bi da se držimo zajedno, Trebalo bi da se držimo zajedno… ”
    Kada budes propadao i kada ti budu okrenuli ledja kao sto si ti, ne svima, NOLETU!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име