Nadal se ne predaje! Učestvuje na Madrid Openu!

18
184

Nakon otkazivanja više od 30 profesionalnih turnira, među kojima je i Madrid Mutua Open, direktor ovoga turnira Felisijano Lopez je došao na ideju da organizuje virtualni turnir.

Na turniru će učestvovati 16 tenisera iz obje konkurencije. Nagradni fond je 150 hiljada eura koje će dobitnici turnira donirati u dobrotvorne svrhe kao i 50 hiljada eura pomoći za smanjenje uticaja pandemije korona virusa.

Turnir će se održati od 27. do 30. aprila.

Na početku se nije očekivao ovakav odziv tenisera. Međutim, na poziv se javilo mnogo njih, pa čak i oni najpoznatiji u ovom sportu poput Endija Mareja, Luka Puja, Anđelik Kerber i Kiki Bertens.

Osvajač prošlogodišnjeg turnira Rafael Nadal je prijavio učešće na turniru!

“Sa sigurnošču ne mogu garantovati pobjedu mojim fanovima, ali da ću dati sve od sebe to mogu biti sigurni.” -rekao je drugi reket svijetam, Rafael Nadal.

Na poziv se javila i prošlogodišnja osvajačica u ženskoj konkurenciji.

“Nadam se da ću pružiti bolje partije od prošle godine ukoliko je to uopšte i moguće” – kroz osmijeh je poručila Kiki Bertens.

Organizatori turnira su veoma zahvalni učesnicima i pozivaju gledaoce da ostanu u svojim domovima i gledaju novi vid tenisa – prvi put u istoriji!

18 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име