Novak
Novak Đoković / Twitter
Srbin Novak Đoković lako je riješio meč u trećem kolu Rolan Garosa u svoju korist. On je bio bolji od Ričardasa Berankisa sa 3:0.

-” To je vrlo subjektivno. Dubl igram zbog singla, da budem iskren. To je uvijek bio slučaj. Svaki put kad igram dubl želim da igram do kraja, dok god sam na turniru. Tako da se ne povlačim iz dubla zbog singla. Ne radim to.

Znam puno igrača, posebno iz vrha, koji rade takve stvari, “tankuju” (termin koji se koristi u sportu kda se pusti da neko pobijedi – prim. aut.). To mi se uopšte ne sviđa. Bolje onda i da ne igraju. Dakle, ako igram dubl, pokušaću da pobijedim. Nijesam bio naročito sjajan u dublu nikada. Nijesam imao sjajne rezultate. Osvojio sam samo jednu titulu.” – istakao je Novak i dodao.

-” Dubl sam igrao na turnirima na kojima sam mislio da će mi pomoći da se osjećam bolje na terenu. Obično sam dubl igrao prije singl mečeva, poput Indijan Velsa ili Monte Karla. Sada je drugačija situacija, pokušavam da se fokusiram na singl i uštedim energiju. Dublovi mogu biti zaista frustrirajući za singl igrače. Sve se dešava brzo. Ali mislim da dosta pomaže za ritern i servis. Singl je drugačiji. Da, ponavljam, dubl može da pomogne, ali sve je to individualno.”- zaključio je Novak Đoković.

14 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име