Novak
Novak Đoković/twitter
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ponovo je prokomentarisao Vimbldon koji je nedavno osvojio.

Pred sami polazak u Tokio, Nole je odlučio da se obrati svima.

-” Znam da kasnim, ali nikad nije kasno sa postom na Vimbledonu. Želio sam da napišem nekoliko riječi i da priznam ovo divno umjetničko djelo čiji je autor nepoznat (bar meni). Kad sam prvi put vidio ovu sliku, bio sam emotivan. Vratilo me u djetinjstvo i prve teniske korake.” – istakao je Novak i nastavio:

-” Kada sam bio dijete, pravio sam trofej Vimbledon od improvizovanog materijala koji sam mogao naći u svojoj sobi. Gledao sam se u ogledalo, govoreći „Ja sam Novak Đoković, šampion Vimbldona“.

  • – Pobijediti ovaj sveti i najposebniji turnir za mene 6. put je nestvarno. Blagosloven sam i zahvalan što sam doživio mnogo lijepih trenutaka na svetoj travi Vimbldona. Moja mašta je bila vrlo realna. Kao i svako dijete, sanjao sam, zamišljao, vizualizovao i vjerovao 100% u svoje snove, kao da su već postignuti. Mašta i vizuelizacija su super sila.
  • – Kada djeca sanjaju i maštaju, to je najčistiji oblik ljubavi i motivacije. Imao sam sreću da sam u svojoj karijeri imao roditelje i još nekoliko bliskih ljudi koji su mi omogućavali da sanjam i vjerujem da mogu doći do zvijezda u tenisu. Ne kažem da će svi uspjeti da dostignu najveće visine u tenisu.
  • – Kao roditelj vjerujem da stvaranje okruženja koje voli i brine i gdje mi kao roditelji pokazujemo poštovanje i podršku dječijim snovima možemo da učinimo mnoga čuda za naše društvo i sportski ekosistem u cjelini.” – piše na instagram profilu Novaka Đokovića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име