maheš
Novak Djokovic
Novaka Đokovića na početku Mastersa u Monte Karlu čeka meč sa mladim Janikom Sinerom koji je pun samopuzdanja pred duel.

Novak je komentarisao Masteres u Monte Karlu, dotakao se i turnira u Beogradu, kao i cjelokupnog dešavanja na terenu i van njega.

-” Sve više sam u Beogradu. I zbog akademije, ali želim više vremena da provodim u Srbiji, želim to i svojoj djeci. Ne može ni Monte Karlo, ni bilo koji drugi grad da se poredi sa Beogradom i osjećajem koji imam kad dođem kući. To je to, to je dom u srcu koji je uvek tu i nezamjenljiv.”

Đoković priča o pravilima koja su prisutna tokom cijele godine zbog sitacije izazvane koronavirusom.

-” Mnogo je razgovora o toj temi, pitao sam danas jednog tur menadžera razgovaraju li unutar ATP-ja o tome. Aktivno razgovaraju o tome da se vakcinisani igrači liše restrikcija. Takođe, rečeno mi je da, nezavisno od toga, rade na popuštanju restrikcija, tj. da ne bude mehur u zemljama koje to ne zahtevaju. Može se izdržati nekoliko nedelja, ali cijele godine su ta pravila – to utiče ne samo fizički, nego psihički i emotivno. Nijesam ni ja želeo da igram Majami – ne mogu da prihvatam neke stvari koje ranije jesam, jer želim da budem muž i otac koji je prisutan.” – zaključio je svjetki broj jedan Novak Đoković.

7 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име