Novak
Novak Đoković
Najbolji teniser na planeti Novak Đoković je ponovo uradio nešto što je oduševilo mnoge. I to van terena. Ovoga puta je oduševio porodicu u Makedoniji i uljepšao život jednog dječaka. 

Imajući u vidu da je i mlađi naslednik ove porodice počeo da u miru uživa u Noletovim mečevima, pokušao je da zbog obojice nađe bilo kakav Novakov poster.

-” Namučio sam se, baš. Jer, nema toga baš ovdje na svakom koraku.” – priznaje Zoran Mijalkov.

A zatim – iznenađenje.

Saznavši za ovu porodicu, koju baš njegovi mečevi čine srećnijim u danima koji su često umjeli da budu baš drugačiji, Novak Ðoković je uradio ono što Nole najbolje i radi – usrećuje druge. Snimio je poruku iz Beograda i poslao je porodici Mijalkov.

-” Ćao, Petre. Peco, kako si? Šaljem ti jedan veliki pozdrav i jedan veliki zagrljaj iz Beograda, nadajući se da ćemo uskoro da se vidimo i uživo. Ljubim te puno i puno te grlim. Čuvaj se.” – poručio je Đoković svom malom navijaču.

Kada je porodica Mijalkov dobila ovu video-poruku, sreći nije bilo kraja. Mladi Petar, pa i njegov brat nasmijani su sada mnogo češće nego što je inače bio slučaj.

-” Za sreću treba malo. Ogromna zahvalnost za Noleta koji ne samo što je najbolji teniser, nego prije svega Čovjek sa ogromnom dušom i srcem. Zahvaljujemo od srca i duše što si pomogao da moj sin Petar ima srećne momente i osmijehe kao kada te gleda kako igraš. Sila ljubavi.” – poručio je ovaj otac, sa čijom srećom ovih dana može da se mjeri samo ona koju imaju njegovi dječaci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име