Novak
Novak Djokovic/REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Srbin Novak Đoković lako je pobijedio Kamerona Norija, uoči meča koji ga danas čeka protiv Aleksandra Zvereva.

-” Igrao sam od prvog do poslednjeg poena, nisam ni minut više proveo vremena na terenu, iskoristio sam svaku šansu. Znam da on nije očekivao da će upasti na turnir, vidi se da se slabije snalazi u ovim uslovima. Sve što sam zamislio taktički sam ostvario, ide sve bolje i bolje. Podižem nivo igre, kvalitet tenisa je bio izvanredan, iskoristio sam svaku priliku. Dobro sam analizirao Norija. Nisam puno energije potrošio pred Zvereva, osećam se sjajno, nadam se dobrom pred sutrašnji meč.” – kaže Novak i nastavlja:

-” Tek su sada najvažniji mečevi. Saša igra dobro, jedan je od najboljih igrača na svetu, spada u top tri servera na svetu, mislim da smo igrali četiri puta, čeka me fizički mentalna borba protiv Saše, ali se nadam pobedi.”

-” Probao sam da ne razmišljam o sutrašnjem polufinalu, nije lako izaći i znati da ste se kvalifikovali, probao sam da budem profesionalac, da respektujemi rivala i publiku. Dao sam sve od sebe, analizirao sam njegovu igru i ja sam igrao kako treba.”

-” Osećam se lepo u Italiji, praktično mi je drugi dom, više od 20 godina dolazim ovde i igram turnire. Mislim da to što pričam itlaijanski pomaže da se bolje konektujem sa publikom.”- zaključio je Novak Đoković.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име