Jelena i Novak Đoković
Novak Đoković

Sva pažnja Novaka Đokovića je trenutno skroz usmjerena na osvajanje 18. grend slem titule.

Nole se trenutno nalazi u Njujorku gdje će pokušati da osvoji 18. grend slem titulu na US Openu. Nakon što je osvojio Masters Sinsinati koji se isto igrao u Njujorku zbog pandemije korona virusa. Nole nije jedino samo zbog toga zapažen u medije, pročula se i informacija da je odlučio da posle decenije provedene u Monte Karlu promijeni svoju adresu boravka.

Mnogi mediji kako i naši, tako i strani komentarišu da bi Novak mogao da se preseli u Španiju i to u Marbelju, na krajnjem jugu zemlje u Andaluziji. Marbelja ima oko 140.000 stanovnika, a glavni razlog ove selidbe je Novakova porodica, Stefan i Tara njegova djeca.

U Marbelji djeca bi mogla da krenu u školu kada za to dođe vrieme, a izbor za mjesto stanovanja pao je na Marbelju vjerovatno iz razloga što je porodica Đoković veliki dio pauze zbog pandemije korona virusa provela upravo u Marbelji i očigledno da im se u međuvremenu i dopala.

8 KOMENTARA

  1. Ne vjerujem jer je u Monaku oslobođen poreza a u Španiji je 40% a to je ogroman novac za nekoga ko zarađuje kao Novak. Vjerovatno će biti i dio godine u Marbelji ali osnovno prebivalište je Monte Karlo zbog poreza.

  2. Čovjek može da živi gdje hoće.To je njegovo apsolutno pravo,najbolji sportista na svijetu,u tenisu rastura sve i svakog, ima para prema tome kako narod kaže ,”ima se može se.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име