Novak
Novak Đoković & Stefanos Cicipas
Bez obzira na to što je na početku meča djelovalo da će Novak lagano stići do svog novog finala na Rolan Garosu, Đoković je ipak tek nakon velike borbe pobijedio Stefanosa i tako zakazao novi duel sa Rafaelom Nadalom. Srpski as je slavio nakon pet neizvjesnih setova, a do trijumfa je došao posle skoro četiri sata igre.

Tokom čitavog meča vodila se bezrezervna borba za svaki poen. Teniseri su od početka pa do kraja davali svoj maksimum ali je na kraju ipak Nole bio taj koji se radovao. Koliko su se obojica borili i koliko su željeli pobjedu, najbolje pokazuje fotografija koju danas komentarišu svi. Jedan od fotografa na meču zaista je imao sreće i napravio pravo malo umjetničko delo. On je slikao Novaka baš u pravom trenutku da zabilježi jedan od najboljih dokaza lavovske borbe. 

S ozbirom na da je na meču sa Cicipasom srećni fotograf zabilježio ovakav trenutak nadamo se da će u nedelju nakon okršaja sa Nadalom slikati i slavlje srpskog tenisera, pa da ima još slika o kojima će svi pričati.

novak

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име