Novak
Ivo Karlović/twitter
Novak Đoković je prošle godine u avgustu pokrenuo novu Asocijaciju igrača (PTPA), u cilju boljeg tretmana slabije rangiranih igrača.

Vašek Pospišil je nedavno napravio incident na Mastersu u Majamiju, kada je otkrio da trpi ogromni pritisak od rukovodstva ATP-a, dok on cijelo vrijeme u saradnji sa Đokovićem, samo želi da ujedini tenisere.

Vašek je rekao javnosti da je bio nervozan jer je predsjednik ATP-a vikao na njega sat i po uvredljivim rječnikom.

Nezvanično se komentariše da je pred velikom grupom igrača, bio nazvan “neznalicom” i “neobrazovanom osobom”, zbog čega je istrčao u suzama.

Novak Đoković je na društvenim mrežama javno podržao prijatelja iz Kanade. Oglasio se i Ivo Karlović, koji je javno objavio podršku najboljem svjetskom teniseru Novaku i Pospišilu.

-” Nije dobro ovo što se na terenu desilo sa Pospišilom. Nisam bio na sastanku, ali po onome što sam čuo od igrača koji su bili tamo, sada je više nego jasno da nam je potrebno udruženje sastavljeno samo od igrača.” – oglasio se Ivo Karlović, uz “hešteg” PTPA.

Prije Karlovića, Njemac Aleksander Zverev stao je na stranu Đokovića, prozivajući i kritikujući ATP. Očigledno je kako svi kažu da je ATP akcenat stavio samo na novac, a ne na tenisere. U kritikama za ATP se pridužio i Rus Andrej Rubljov.

Nema sumnje da će veliki Noletovi protivnici Rafael Nadal i Rodžer Federer ovu bitku protiv srpskog tenisera izgubiti, jer je presmiješan broj tenisera na njihovoj strani.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име