Novinar brani Đokovića!

Novinar Telegrafa Oliver Braun, javno je odbranio Novaka Đokovića zbog svega što se dešava u Australiji.

-” Demonizacija Đokovića mora da prestane – komentar je Brauna, jednog od urednika i novinara Telegrafa, koji je u naslovu naveo da su fanatični pobornici „zaključavanja“ još jednom došli do tiranskog preterivanja u hajci na Novaka.”- kaže Oliver i dodaje:

-” Ako mislite da su kovid pasoši neliberalni, probajte da živite na sjeveru Australije, gdje oni koji odluče da se ne vakcinišu dva puta moraju da plate 2.700 funti. U tom kontekstu nije iznenađujuće što poznatom skeptiku u vezi sa vakcinom Novaku Đokoviću prijete potpunom zabranom ulaska u zemlju, čak i u trenutku kada napada 21. grend slem, 10. Australijan Open.

„Imam poruku za sve koji žele da uđu u Australiju, moraće da budu dva puta vakcinisani“, bila je poruka Aleka Hoka, australijskog ministra. Sada je Đoković demonizovan kao odbijač vakcine, ali postoje dva problema sa ovom karikaturom. Prvi je da Đoković nije još razjasnio svoj status. Iako je veća vejrovatnoća da nije primio vakcinu, on i dalje to neće reći sa sigurnošću, opisao je to pitanje u srpskom intervjuu kao neodmjereno. Druga stvar, on je već imao virus.”

2 Komentara

    Čovjek, koji je javna osoba kao što je Nolo, ne smije sebi dozvoliti da je neutralan i nedorečen po bilo kom pitanju

    Odgovori

    Novak je imao kovid i ima prirodni imunitet koji je jači od zaštite vakcinacijom.

    Odgovori

Postavi odgovor