Obradović
Đoković i Kirjos / Twitter
Nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, ispratio je raspravu Novaka Đokovića i Nika Kirjosa.

Obradović smatra da nema previše potrebe davati prostora Australijancu.

– Mislim da je nepotrebno govoriti o jednoj prostoj seljačini kakav je Nik Kirjos. Po mom mišljenju to je isto kao da neku rijaliti zvijezdu pozovete da prokomentariše nešto bitno, a šta zna jedna prosta svinja da vam govori o tome. To je moj i stav cjelokupne naše reprezentacije – rekao je nekadašnji selektor.

On je pričao i o igri najboljeg tenisera svijeta na Australijan openu.

– Novak se za sada pokazao fenomenalno. U dobroj je formi. To se na terenu i vidi. ATP kup koji je prije toga organizovan još više je doprinio njegovoj odličnoj psihičkoj snazi, jer on voli da igra u reprezentaciji. Međutim on je ipak najbolji u singl, a ne u dubl mečevima, rekao je Obradović i dodao:

– Noletova najveća energija i snaga leže upravo u publici. Što se Australije tiče, on je svjestan da tamo živi dosta Srba, a podrška naših ljudi nikada ne može da bude minus, već će samo poboljšati njegovu igru – dodaje bivši selektor.

Na kraju je imao i savjet za Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića koji su još uvijek u takmičenju.

– Lajoviću i Krajinoviću bih poručio da se ugledaju na Novaka, od koga dosta toga imaju da nauče, i neće biti greške – poručuje im Bogdan.

Krajinović će u trećem kolu igrati protiv Danila Medvedeva, dok će protivnik Dušanu Lajoviću biti Pedro Martinez.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име