Open
Meridianbet: US Open
Neizvjesnost oko toga kada će se održati Australijan Open i da li će ga uopšte biti, ne jenjava i dalje. Poslednja spekiulacija je bila da bi turnir mogao da bude pomjeren u nekom periodu do aprila ali je to izuzetno nerealno jer je mart uvijek rezervisan za američku turneju, dok u aprilu na scenu stupaju evropski turnir na šljaci.

Najrealniji scenario, ukoliko bi došlo do pomjeranja održavanja turnira, je da sve bude pomjereno za februar jer u kalendaru tada nema značajnijih turnira i na progrmau su samo oni iz serije 250 i 500. Ono što dodatno komplikuje situaciju je odluka vlasti u Australiji da do 1. januara nijedan teniser neće moći da uđe u zemlju, što će učesnicima Australijan Opena dati vrlo malo vremena za pripremju jer će morati da odrade i dvonedeljni karantin.

-” S obzirom da je Rolan Garos igran u septembru, sve je moguće .”- naglašava Tod Vudbridž nekadašnji majstor dubla. – ” Jedno je sigurno, mi ne smijemo da dozvolimo da izgubimo cijelu godinu jer nijesmo pokriveni osiguranjem.”

 U ovoj sezoni koju je skrojio korona virus jedino Vumbldon nije održan od četiri najveća turnira. Ipak, to nije mnogo potreslo turnir koji je imao polisu protiv epidemije. Međutim, tako nešto Vimbldon nema za sledeću godinu i biće u istoj situaciji kao i ostali turniri Us Open i slično.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име