Naomi Osaka ponovo izašla ispred medija ali se rasplakala!

0
13
osaka
Meridianbet: Naomi Osaka

Naomi Osaka nakon Rolan Garosa pokušala je ponovo da izađe ispred medija i da odgovori na postavljena pitanja ali ipak nije uspjela da završi do kraja, novinar je postavio provokativno pitanje, a ona je počela da plače.

 -” Neko iz Sinsinati Inkvajera pitao je prilično agresivnim tonom kako se koristi time što je velika medijska ličnost, a ne voli da priča za medije. Osaka je pokušala da priča, ali je posle odgovora počela da plače.”

Sestra Naomi Osake, Mari pokušala je da pojasni stvari.

 -” Rekla mi je prije turnira da je jedan naš član porodice došao kod nje i rekao joj da je loša na šljaci. Na svakoj konferenciji za novinare govore joj da ima loš učinak na šljaci. Kada je izgubila u Rimu nije bila dobro mentalno, njeno samopouzdanje je bilo potpuno uzdrmano i svačija mišljenja i ocjene došle su do njene glave i povjerovala je da je loša na šljaci.

To nije tačno i ona zna da mora da vjeruje da je dobra da bi pokušala da osvoji Rolan Garos. Zato je njena odluka da sve blokira i da ne priča sa ljudima koji sumnjaju u nju. Čuva svoj um, mentalno zdravlje i mnogi misle da moraš da imaš depresiju ili neki poremećaj da bi mogao da govoriš o mentalnom zdravlju.” – objasnila je Mari Osaka.