Paula
Paula Badosa/twitter

Španska teniserka Paula Badosa osvojila je Masters turnir u Indijan Velsu, nakon što je posle veoma velike borbe od tri sata pobijedila Viktoriju Azarenku.

–” Prva stvar koju sam naučila ove nedelje jeste da ništa nije nemoguće. Ako se boriš, ako radiš, posle svih tih godina, možeš nešto da postigneš. To je prva poruka ove moje titule. Ta, i ona da vrijedi sanjati. Prošla sam teške trenutke, ali nikada nijesam prestala da sanjam, zato sam i nastavila naporno da radim.” – počela je Paula:

–” Iza mene je godina puna uspona i padova, razočaranja, svega… Kada mnogo patiš, kada si ponekad razočaran, ne osjećaš to tako strašnim kada si mlad. Zato je dobro što se sve to desilo ove godine. I dalje sam u šoku da se sve ovo dešava, jer je osvojiti ovakav turnir za mene oduvijek bio san.”

–” Radila sam sa nekoliko njih, i mislim da je to veoma važno u tenisu. Možda je 70-80 posto tenisa mentalni dio. Kako se nositi sa očekivanjima i pritiskom, kako pronaći balans između rada i uživanja… Mislim da zato sada dobijam toliko mečeva, jer sam pronašla tu ravnotežu.”– zaključila je šampionka.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име