Rubljov
Andrej Rubljov/twitter

Andrej Rubljov posle poraza od Novaka Đokovića prokomentarisao je kako se osjeća u drugom kolu Završnog mastersa rezultatom.

-” Ne znam da li sam i koliko sam bio nervozan u meču, nijesam bio svjestan toga. Moglo je da bude i bolje i gore, ali sigurno je bilo puno emocija. Osjetio sam sve tokom razmjena, jer je nekad djelovalo da igram perfektno, da imam poen u svojim rukama i onda napravim neku suludu grešku. Mnogo sam promašivao danas i to neke lake udarce. Žurio sam previše. To je normalno. Prošao sam kroz ovo kada sam prvi put igrao sa Endijem, sa Rafom… Moram da naučim nešto iz ovog meča i da se izborim za prolaz.” – kaže Rubljov i dodaje:

-” Kada igrate protiv najboljeg igrača na svijetu, imate osjećaj kao da ćete upravo osvojiti poen, da je poen vaš i hoćete da odigrate agresivno. Ponekad previše razmišljam. Na kraju, morao sam da probam, nijesam iskoristio svoje šanse, možda bi u nekom drugom meču bilo drugačije. Stres, žurba i previše razmišljanja bili su problem.” – zaključio Rus.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име