rune
Geoff Buke/Novak Đoković/REUTERES via Guliver image

Danac Holger Rune komentarisao je duel koji je igrao sa Novakom Đokovićem.

Mladi Rune igrao je sa najboljim teniserom svijeta u prvom kolu US opena.

–” Nijesam ništa znao o tome, nikada u karijeri nijesam doživio tako nešto kao u ‘Velikoj jabuci’, bilo je fantastično. Nijesam ni znao da li ću otputovati u Njujork, pošto je moj trener Lars hteo da igra na sigurno. Pošto nije bilo čelendžera na betonu ni prije ni posle US Opena, mogli smo da imamo kratko putovanje i kratko ostanemo tu. Dogovorio sam sam se sa trenerom i majkom da ipak odemo jer moja igra tamo može da napreduje.” – kaže Holger i dodaje:

–” Poslednji meč kvalifikacija igrao sam protiv Morainga, koji je servirao kao Izner. Pri rezultatu 5:3 u trećem setu pala je kiša i meč je prekinut. Plašio sam se da će se Mats vratiti u igru, pošto će udarati jako jer nema šta da izgubi. Analizirao sam ga i na kraju sam pobijedio, bio je to sjajan osjećaj.”

–” Ležao sam u krevetu kada mi je stigla poruka da u prvom kolu igram protiv Novaka Đokovića. Ostao sam bez riječi i srce je počelo ubrzano da mi kuca. Bilo je nevjerovatno, Nole je neko kome se divim, trenirali smo zajedno i on je nevjerovatan, kompletan igrač.”

Publika mu znači mnogo kaže mladi teniser.

–” Svi su navijali za mene, skandirali su moje ime. Naježio sam se. Kada su skandirali moje ime protiv Đokovića, osjećao sam se kao Rodžer Federer. Dali su mi energiju i zato sam osvojio set. Od Đokovića sam mnogo naučio.”- zaključio je Holger Rune.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име