Šarapova
Marija Šarapova
Slavna ruska teniserka Marija Šarapova već duže vrijeme uživa u srećnoj vezi sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom, a sada su na društvenim mrežama objavili da su se vjerili.

Lijepa Maša je prije deset mjeseci odlučila da završi igračku karijeru, a sada izgleda tako da je mnogi ne bi na prvi pogled prepoznali. Niti bi je očekivali u vodama u koje je uplovila.

Nakon što je raskinula vjeridbu sa slovenačkim košarkašem srpskog porijekla Sašom Vujačićem i ozbiljnu vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, Šarapova je uplovila u vezu sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom.

https://www.instagram.com/p/CI6BXj6pCh5/

-” Hvala ti što si me usrećila i izgovorila “da”. Radujem se što ću te cijelog života voljeti i učiti od tebe.” – napisao je budući mladoženja, a Maša je brzo odgovorila:

-” Rekla sam “da” još prvog dana kada sam te upoznala. To je bila naša mala tajna, zar ne?” – odgovorila je Šarapova.

https://www.instagram.com/p/CI6Bk9rMifU/

Gilkes je rođen je u Londonu, potiče iz bogate porodice, otac je čuveni zubar, a majka profesorka na Oksfordu. Studirao je na prestižnom fakultetu i druži se sa britanskim džet-setom. Između ostalog, dobar je prijatelj sa prinčevima Vilijamom i Harijem.

Zanimljivo je i da je Aleksander veliki rusofil. Priča odlično ruski jezik i veliki je zaljubljenik u rusku literaturu.

Kao veliki zaljubljenik u umjetnost Aleksander je 2010. godine sa grupom prijatelja osnovao aukcijsku kuću “Paddle8”, specijalizovanu za prodaju umjetničkih djela i tako uvećao svoje bogatstvo.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име