atp
Meridianbet: ATP

Nova odluka ATP organizacije u kojoj se ističu određeni ustupci za troje najboljih tenisera u muškoj i ženskoj konkurenciji, po kojoj bi oni bili smještini u Adelaidu, umjesto u Melburnu sa nešto boljim uslovima izazvala je veliku buru. To znači da će najbolji teniser planete Novak Đoković, sa Rafaelom Nadalom i Dominikom Timom, uz žene Ešli Barti, Simonu Halep i Naomi Odaku, imati drugačije uslove, što se nije svidjelo francuskom teniseru Žeremiju Šardiju.

Šardi smatra da će svi oni imati više vremana za pripremu.

-” Najbaže rečeno čudna odluka. Došla je iz vedra neba.” – počeo je Šardi i zatim otkrio nekoliko detalja:

-” Pojedinci će moći da koriste teretanu u hotelu i moći da rade vježbe koje se ne računaju u petosatnu kvotu. Skoro da će moći normalno da funkcionišu.”

Direktor “Ozi opena” Kreg Tili uvjerava da će uslovi biti isti za sve, ali Šardi nije ubijeđen u to.

-” Već imaju puno privilegija. Ako mogu više od nas, onda to neće biti ista priprema. To je čudno za sport u kome bismo trebalo da imamo svi iste uslove. Da sam i četvrti na svijetu, bio bih izbezumljen. Znam da nije tačno ono što su rekli za Adelajd.” – izjavio je Žeremi Šardi. 

Svi teniseri će po dolasku u Australiju morati da budu u karantinu 14 dana i imaće dozvolu samo da treniraju u određenom vremenu.

Australijan Open na programu je od 8. do 21. februara, a titulu brani Novak Đoković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име