Đoković
Novak Đoković
Mjesecima unazad Sem Grot bivši teniser, a sada u ulozi stručnog komentatora, kolumniste i voditelja programa na turnirima, napada i kritikuje Novaka Đokovića.

Zbog toga još više čudi što su organizatori ATP kupa baš njega izabrali da bude taj koji će voditi program na ATP kupu i razgovarati sa Đokovićem nakon poraza od Njemačke.

Svojevremeno je Grot zahtijevao da Novak napusti Savjet igrača, zatim negodovao kada je najbolji teniser svijeta tražio manje novca za šampiona Australijan Open, a nove kritike stigle su kada je Novak želio da pomogne igračima koji su dvije nedelje bili u karantinu bez treninga nakon što je Grot to nazvao populističkim potezom.

I nakon toga su organizatori ATP kupa odlučili da baš Grot bude taj koji će razgovarati sa Novakom nakon poraza od Njemačke što je izazvalo i reakcije na twitteru, a Đoković nijednog trenutka nije ni pogledao Grota tokom razgovora.

-” Novak sa Semom Grotom, pomoćnikom komentatora. Imao je Sem nerava da se pojavi. Novak ne može ni da ga pogleda. Loš potez organizatora. Hoće li da pošalju Nika Kirjosa sledeći put?” – pitala se jedna navijačica najboljeg tenisera svijeta nakon ove provokacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име