ADRIJA TUR počinje sjutra dublom Janković-Đoković vs Danilović-Zimonjić

10
83
Spektakl koji okuplja najveće svjetske teniske asove, ADRIA TOUR(Adrija tur) počinje sjutra, ceremonijalnim otvaranjem u 16 časova.

Manifestacija će početi miks dublom Novaka Đokovića i Jelene Janković protiv Olge Danilović i Nenada Zimonjića. 

Nakon muzičkog bloka, na terenu će se pokazati Đoković, Zimonjić, Viktor Troicki i Dimitrov. 

Za subotu i nedjelju planirani su mečevi u dvije grupe po četiri igrača, gdje će svako igrati sa svakim. Mečevi u subotu su zakazani za 14 i 19 časova, u nedelju se igra od 14 časova, dok je finale zakazano za 20 časova. 

Prodaja karata je išla u dva termina i prodato je 2000 ulaznica u rekordnom roku. 

A da sve protekne u najboljem redu zadužen je direktor “Adrija tura” i Noletov brat, Đorđe Đoković

Obzirom da ne znamo ništa o turnirima koji slijede poslije Beograda, Đorđe je na to rekao da su maksimalno fokusirani na turnir u Beogradu:

“Trenutno smo maksimalno fokusirani na turnir u Beogradu, koji želimo da prođe u najboljem mogućem redu, vodimo brigu o svakom detalju, a vherujte mi da ih ima veoma mnogo. Čim se to završi, sve kapacitete prebacujemo na Zadar, gdje se Adrija Tour održava 20. i 21. juna.”

Đorđe je priznao da uopšte nije bilo teško sarađivati sa najboljim teniserom svijeta. 

“Moram da priznam da uopšte nije bilo teško. Mi smo prije svega braća i jako mi je drago što imamo jedan iskren i otvoren odnos. Nismo imali nikakvih problema u saradnji do sada. Da smo imali više vremena možda bi i imali prilike za neke probleme, ali zbog ovako kratkog roka nismo ni mogli sebi da damo prostora za bilo kakve probleme. Za sada sve sjajno teče, a Novak je sjajan jer je obezbijedio najbolje tenisere svijeta a na nama je bilo da im priredimo najbolje moguće uslove kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima gdje će se turnir održavati.”

10 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име