Šuai Peng se konačno pojavila!

1
24
Peng
Šuai Peng / Twitter

Kineska teniserka Šuai Peng pojavila se u javnosti na turniru za mlade koji se igra u Pekingu.

Nestanak teniserke uznemirio je čitav svijet, pošto se njene optužbe za seksualno zlostavljanje nije znalo gdje je, kako je i da li je uopšte živa.

Podsjetimo, Šuai Peng je optužila visokog državnog zvaničnika za seksualno zlostavljanje. Kina je sve vrijeme ubjeđivala javnost da je Peng živa, ali ne otkrivajući gdje je ni kako je.

I dalje postoje oni koji smatraju da je Šuai Peng prinuđena da se pojavi na jednom ovakvom događaju, ali je njen povratak u javnost svakako dobra vijest.

Sada se pojavio i snimak, koji su objavili organizatori turnira „China Open“ na društvenoj mreži Vajbo, ali bez pominjanja svih prethodnih dešavanja. Peng na snimku stoji pored terena i potpisuje loptice.

Samo dan ranije, urednik zvaničnog javnog glasila komunističke partije je na Tviteru objavio da će se Peng uskoro pojaviti u javnosti.

Pre toga pojavile su se informacije i da je Peng kod kuće, ali malo ko je zaista povjerovao u to.

Upravo je njen nestanak, ali i ćutanje Vlade na apele za informacije podstaklo pozive na bojkot Zimskih olimpijskih igara u Pekingu u februaru, što je za Komunističku partiju izuzetno važan i prestižni događaj, pa i ne čudi što su se konačno oglasili na neki način.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име