Novak
Novak Đoković/twitter
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i Vasek Pospišil osnovali su novu tenisku organizaciju PTPA, a o toj temi ne prestaje da se diskutuje.
Tara Mur teniserka iz Britanije glasno i jasno je podržala ovu organizaciju.

-” Razgovarala sam sa Vasekom, on je oduvijek bio strastven momak, a u razgovorima sa advokatima iz PTPA shvatila sam da oni ništa ne rade sa posebnom agendom, već isključivo da bi pomogli igračima. Očigledno, Novak ne mora ništa da radi, on ima mnogo novca, mnogo je u štampi, ima sve te sponzore. Ne mora da izađe na crtu i bori se za sve te slabije rangirane igrače, ali to ipak radi i to dovoljno govori o njemu.” – istakla je Tara Mur i dodala:

-” Imajući u vidu kako je sada na turnirima, mislim da su potrebne krupne promjene. Bez toga da igrači imaju mjesto za glavnim stolom, ne možemo da promijenimo stvari, ali dobro je ponekad da leti perje u nadi da će to donijeti neke promjene.”

-” Razgovarala sam sa Novakom, ali ne toliko koliko sam sa Vasekom. Sa njim sam pričala mnogo, vjerovatno zbog toga što se Novak trudi da razgovara sa velikim zvjerkama.” – zaključila je Tara.

3 KOMENTARI

  1. Radi se o tome da slabije rangirani igraci bukvalno jedva sastavljaju kraj sa krajem. Tenis nije jeftin sport ako hoces ozbiljno da se bavis njime, tu je citav tim uz igraca,putovanja, hoteli…To mogu da priuste bolje rangirani igraci i ne vidim nista sporno u tome sto se Novak i Pospisil bore da slabije rangirani igraci dobiju malo vise a bolje rangirani manje

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име