Toni
Toni Nadal / Twitter

Stric Rafe Nadala – Toni Nadal istakao je da mlađa generacija nije puno u zaostatku od ”velike trojke” što se kvaliteta tiče.

–” Nemoguće je reći ko je najbolji iz NextGen-a ili ko će osvojiti najviše Grend slemova. Uvjeravam vas da kada su u najboljoj formi, njihov nivo nije daleko od Novakovog, Rodžerovog i Rafinog.” – počeo je Toni.

–” Problem nastaje kada im nije dobar dan. Loša verzija Danila Medvedev je na manjem nivou od lošeg Đokovića, Nadala ili Federera.”

–” Kada se Rafa pridružio ATP karavanu, igrao se sporiji tenis. Danas se sve vrti oko snage udaraca, mladi ne žele da gube vrijeme na razmišljanje.”- zaključio je Nadal.

3 KOMENTARI

  1. Sta ces,mora druge da sokoli,da se moli Bogu da Novak ne uzme Australiju,i ovako prica o Goatu odavno klizi na Novakovu stranu,a jos sa AO bi bila zapecacena.Pitanje je veliko da li ce Rafu uopste moci vise da sklepaju za grend slemove gdje mora da igra i pobijedi u 7 meceva da bi uzeo,pa dobijao sve sa 3-0 do finala.Zna,to Toni.

  2. Tačno Toni, nije daleko njihov nivo od Novakovog nivoa sada kada Nole ima 34 godine ili od Rafinog koji ima 35 godina ili od Rodžerovog nivoa koji ima 40 godina. Što je i prirodan proces, zar ne. Ali uporedi ih Toni sa Nolom, Rafom i Rodžerom iz mladih dana daleko su daleko moj Toni. Ovakvu trojicu majka više ne radja.

  3. Istina je da većina mladih danas igraju na snagu i udarce gledaju što prije da završe poen,gem,set a uz to vidno da dolazi do povreda u njihovoj karijeri..To je razlog zato što su u punoj snazi a Tim je pravi primjer toga. Uz to postoje padovi i oscilacije u njihovoj igri kao da fali konstantno kad su zdravi i spremni. Ne mogu dugo da drže nivo tenisa za potrebe vrhunski domet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име