Troicki – ”Vjerujem u ovaj tim, nema mjesta strahu”

3
13
viktor
Thomas Peter/Viktor Troicki/Reuters via Guliver image
Nakon Novaka Đokovića, oglasili su se i Viktor Troicki i Dušan Lajović.

Viktor Troicki je selektor teniskog tima Srbije, on vjeruje da Srbija može da ponovi uspjeh iz prošle godine kada je osvojen turnir.

Srbija se nalazi u grupi sa Kanadom i Njemačkom, a uskoro je očekuju i prvi mečevi.

-” Nijesam uplašen ali jesam nestrpljiv, uzbuđen. Otkad sam postao selektor, znao sam da ću prvi put u toj ulozi biti na ATP kupu, mada samo ako se kvalifikujem za Australijan Open. Uspio sam i tu sam. Radujem se mečevima, radujem se i da budem podrška ekipi, znam kako je biti pored terena.” – kaže Troicki i dodaje:

-” Biće mi malo drugačiji osjećaj, reći ću vam posle meča kako se osjećam i kako je prošlo. Mislim da mogu da se nosim sa stresom i pritiskom, imam mnogo iskustva. Zaista nijesam uplašen uopšte. Vjerujem u ovaj tim, nema mjesta strahu. Nadam se da mogu da pomognem da opet ostvarimo veliki rezultat.” – zaključio je Troicki.

Dušan Lajović je takođe spreman i nada se velikoj podršci srpskih navijača sa tribina.

-” Mislim da već dugo nijesmo iskusili emocije na terenu kao što ćemo ih sada iskusiti sa navijačima. Biće ovo izvrstan turnir, nadam se da mi možemo da stvorimo iste uspomene. Grupa nam je teška i nema mjesta ni za kakve kalkulacije.” – rekao je Lajović i dodao:

-” Moramo da počnemo kako treba. Vjerujem da će brojni srpski navijači doći da nas podrže, kao i prošle godine. Radujem se to energiji.” – kaže Lajović.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име