marej
Endi Marej/twitter
Dani Valverdu bivši trener Endija Marija, misli da teniser iz Danblejna još nije rekao poslednju riječ na teniskoj pozornici.

On i Mari su sarađivali u periodu od 2010. do 2014. godine, a poznato je da je škotski teniser nakon toga imao velike probleme sa povredama.

Poslednjih godina jedva da igra, imao je više operacija problematičnog kuka i mnogi sumnjaju da će biti u stanju da se vrati u nekadašnju formu.

Endi je nedavno rekao kako je daleko slabije trenirao ove godine nego ranije i da je i to razlog što nije uspio da postigne očekivane rezultate po povratku na teren.

Valverdu je saglasan da će Endi u slučaju da počne da radi i trenira kao prije, uspjeti da se vrati u 2021.

-” Zapanjujuće je ono što čini, zaista je nevjerovatno i pomisliti na povratak posle povrede koju je on imao. Srećni smo što imamo prilike da ga uopšte gledamo. Ako bude u stanju da vodi računa o sebi i fizički se spremi, da ne osjeća bol tako intenzivno kao ranije, ne bi me iznenadilo da postigne dobre rezultate naredne sezone.” – smatra Valverdu.

On veruje da je Endi u stanju još da se nosi sa najvećim imenima svjetskog tenisa.

-” Nekako vjerujem da ako bude spreman fizički, biće u stanju i da se takmiči sa vrhunskim igračima na najvećim turnirima. Ja ga nikada ne bih otpisao.” – zaključio je Marijev bivši trener.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име