Zverev ne prestaje da se kaje: To je definitivno najgori trenutak u mom životu…

2
16
Zverev
aleksandar zverev/twitter

Aleksandar Zverev teniser iz Njemačke još uvijek ne može da se oporavi zbog svog postupka kada je udarao sudiju u stolicu na turniru u Akapulku, nakon čega je odmah izbačen, a onda kažnjen.

” I dalje me je sramota. Nije mi nimalo prijatno kada se pojavim u svlačionici, osjećaj nije nimalo lijep. Ipak, svi mi pravimo greške. I ja sam ljudsko biće i garantujem vam da se nikada u životu neću više ponašati ovako. To je definitivno bio najgori trenutak u mom životu.” – počeo je Zverev i dodao:

-” Počeo sam i sa meditacijama. Postoje stresne situacije u svačijem životu kada se ovakve stvari dešavaju. Nijesam prvi i sigurno neću biti ni poslednji koji radi nešto loše na terenu. Znam kakav sam i ovo se neće odraziti na mene. Prethodnog dana sam igrao do pet ujutro, istog dana kada sam morao da igram i dubl. Neko sam ko daje sve na terenu, vjerujem da bi se mnogo top igrača pojavilo na terenu u dublu i ako bi izgubili, ne bi im teško palo. Nikada ne bih fizički povrijedio bilo koga. – zaključio je Aleksandar.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име