Zverev
Alexander Zverev / Twitter
Novak Đoković i Aleksandar Zverev sjutra će od 21 čas igrati odlučujući meč za plasman u polufinale Završnog Mastersa u Londonu.

Njemac ruskog porijekla stigao je u London sa puno privatnih problema jer se suočavao sa optužbama bivše djevojke da ju je maltrerirao i fizički zlostavljao. Ipak, Njemac tvrdi da to ne utiče na njega i da može da se izbori sa tim kao i do sada.

 -” Na isti način na koji sam se nosio sa time u poslednjih nekoliko nedelja. Ništa se nije promijenilo. Dovoljno sam rekao o tome. Ovdje sam da bih igrao tenis.” – rekao je Zverev.

Njemac je zadovoljan napretkom sopstvene igre, a svjestan je da će protiv Đokovića morati da bude bolji kako bi mogao da se nada mjestu u polufinalu.

 -” Osjećam da sam prilično unaprijedio svoju igru i da sam mnogo bolji. Ipak, u pitanju je proces, nisam mnogo trenirao posle Pariza. Imao sam malih problema sa povredom. Moram još malo da se naviknem, ali se nadam da će svaki meč biti sve bolji i da ću u petak takođe biti bolji jer mi je to potrebno protiv Novaka.” – istakao je Aleksandar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име