Zverev
Thilo Schmuelgen/Alexander Zverev/REUTERS via Guliver image
Njemački teniser Aleksander Zverev u ovom trenutku možda najmanje misli na tenis. Nekadašnja devojka Olga Šaripova optužila da ju je tukao dok su bili u vezi, a sada je stigao još jedan udarac za njega i to od strane još jedne bivše devojke.

Brenda Patea s kojom je nejmački teniser bio u vezi do avgusta ove godine, čak su zajedno boravili i u Beogradu na Adria Tour-u, ona je rekla da je trudna s njim ali mu je jasno poručila da nema namjeru da se mire, niti da zajedno odgajaju dijete.

-” Trudna sam 20 nedelja i očekujem bebu s Aleksom. Imali smo različite poglede na život i zbog toga smo se rastali. Svako ko živi sa sportistom mora da se pokori tom drugačijem načinu života. Ne dolazi u obzir da odgajamo dijete zajedno.” – rekla je Brenda za njemačke medije.

Takođe je dodala kako dijete nisu planirali ali da ga može sama odgajati.

Sada se oglasio i Zverev.

-” Poslednji dani su bili veoma teški. Postajem otac u 23. godini. Iako Brenda i ja više nijesmo zajedno, imamo dobar odnos i želim da budem dobar otac. Zajedno ćemo brinuti od mališanu. Ne želim da više javno govorim o ovome, rekao je on i nastavio:

– Takođe, tu je i neosnovana optužba od Olge Šaripove. To me je rastužilo. Znamo se još od kad smo bili djeca i imamu puno zajedničkih sjećanja. Žalim zbog njenih izjava jer su neistinite. Bili smo u vezi i to je davno završeno. Zašto to radi sada, ne znam. Nadam se da ćemo riješiti to.” – rekao je Zverev.