Jezero kreće pobjedom! Iskra i Zeta najmanje po jedan gol! Sutjeska tek u drugom poluvremenu!

Na programu imamo četiri meča prvog kolo 1.CFL. Da vidimo sta su očekivanja Meridiana?

Registrujte se preko ovog LINKA. Meridian vam za dobrodošlicu daruje 5€ bonusa i 100 besplatnih spinova.

Jezero vs Rudar 17:30h

Jezero je nakon odlične igre ušlo u prvu ligu i već u prvom kolu imaju šansu da osvoje tri veoma bitna boda. Sastaju se sa Rudarom, jednim od konkurenata za dno tabele. Meridian vjeruje da će dobre igre i formu prenijeti u ovom meču i slaviti danas. Zato tipuje na Jezero i nudi odličnu kvotu 1.93.

FK Podgorica vs Titograd 20:00h

Titograd je nakon pobjede na penal seriji sa Bokeljom ostao u 1.CFL. Zahvalnost duguju sreći, a generalno pratila ih je tokom čitave prethodne godine. Igra im se zasniva na veoma defanzivnu i često njihovi mečevi budu sa manje golova, bez obzira ko se nalazi sa suprotne strane. Meridian iz tih razloga tipuje na igru 0-2 za koju daje kvotu 1.53.

Sutjeska vs OFK Petrovac 20:00h

Nakon neuspješne odbrane šampionata Sutjeska je zadržala kvalitetan tim i kreće veoma motivisana u novu sezonu. Već na startu imaju protivnika sa kojim uspješno izlaze na kraj. Međutim, Meridian ne očekuje silovit start nego smirenost i lagani pritisak na ekipu iz Petrovca. Tako predlaže igru da u drugom poluvremenu bude 2-3 gola II2-3 za koji daje sjanu kvotu 2.36.

Iskra vs Zeta 20:00h

Definitivno derbi kola. Veoma dva jaka tima sa evropskim ambicijama i željom da na samom startu pokažu koliko su spremni za ovu sezonu. Kvalitete posjeduju, a efikasnost im nije slaba strana. Meridian tipuje na golove sa obje strane GG i nudi odličnu kvotu 1.98.

Ovo su prognoze Meridiana. Imate li vi neki predlog za početak sjajnog šampionata 1.CFL?

Postavi odgovor