MAGISTRALA: Baksuznih trinaest parova za potencijalnih 945,13 eura!

Magistrala za sredinu novembra mjeseca sastavljena je mahom od reprezentativnih mečeva koji su tokom prva dva dana na svim meridianima svijeta priredili mnogo iznenađenja.

Tako je Azerbejdžan neočekivano deklasirao Švedsku sa 3:0, Luksemburg obrukao Bosnu i Hercegovinu sa 4:1, a u Južnoj Americi i Brazil i Argentina pretrpjeli su poraze!

Tim nevjerovatnim rezultatima dodaje i činjenicu da ni standardno “tvrdi” afrikanci nisu kao što su nekada bili – perfektni za igru 0-2!

Međutim, ovo je možda i najlakše sastavljena Magistrala ikada, jer nismo previše mozgali. Mnoge reprezentacije MORAJU da dobiju, kao što su Hrvatska i Srbija, dok su druge riješile pitanje plasmana na EURO pa je pitanje samo sa koliko golova će “ispratiti” svoje protivnike (Francuska, Engleska,…).

Italija i dalje liječi rane od Sjeverne Makedonije koja ih je koštala odlaska na Mundijal prošle godine (poraženi Azuri u baražu), a aktuelni prvaci Evrope i sada su na klimavim “nogama” i sva štampa i mediji na Apeninima najavljuju osvjetu za sve te bolne rezultate unazad dvije godine sa bivšom jugoslovenskom republikom.

Ova Magistrala sadrži i tri meča regionale ABA lige. Derbi u Laktašima sa impresivnom kvotom, ali i derbi u Hrvatskoj, gdje će Split tražiti pobjedu protiv daleko jačeg Zadra i bijeg sa dna tabele.

MEGA je u prošlom kolu demolirala Mornar, ali Krka je mnogo nezgodniji, jači, protivnik, posebno na skoku, pa se mladi i poletni tim MEGE neće tako lako prošetati do nove pobjede (hednikep je impresivan).

NFL regularni dio sezone se sve više bliži kraju. U duelu dva tima iz hladnih dijelo SAD-a, Minesota ima i jaču odbranu i bolji napad od Denvera, a u centralnom terminu sastaju se prošlogodišnji učesnici Superbola: Kanzas i Filadelfija. Filadelfija želi itekako osvjetu, ali na Aerohedu, najbučnijem stadionu na planeti, niko nije lako došao do trijumfa.

Sa dva uplaćena eura potencijalni dobitak na ovonedjeljnoj Magistrali je 945,13 eura!

euro2024 fix

Postavi odgovor